Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bâtınkâriniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan sona size özeldir. Fakat tekrar bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda hasetn her saatinde bâtınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Etme Il inşaatı Karayip purolarda bâtınmeden önce nemliliğini denetleme eylemek gerekir. Bu Toscanello bâtınin uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı rutubet oranlarında bâtınmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da sınama üstılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim hayati bir kural var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz nârle yakılır! Puro her dem ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde doğru. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken alaz puroya kazık kontak etmemelidir. Ateşli maviliği purodan berenarı ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cihetı kırmızıya döndüğünde kızartma kârlemini mirardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 paye eğimle, aleve tam kontak etmeyecek şekilde tutun. Bu kârlemi yaparken tüm ayak tabanığın tay yanması gerektiği bâtınin puroyu aynı zamanda düzgün bir şekilde 360 paye döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına natürel alevli çakmalara nazaran berenarı elan uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu janr çakmaklar çok dayanıklıdür ve zait doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma kârlemi natürel alevli çakmaklarla, berenarı dem alabilir. Bu müddet size vakit kaybı gibi çekmeceükebilir ama puro götürüm ve himmet ister. 5- İyi Yandığını Yoklama Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma kârleminden sonrasında münasebetsiz çevirip simaünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe hava üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm ayak kıpkırmızı ise yakma kârlemini mirarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cihetı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm ayak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu uçınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki değersiz dem elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz bâtınime anık. Peki ya siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke bâtınilmeli. Alacağınız her dem ortada en azcaından 40 saniye muhafaza etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi bâtınmeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bâtınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı bâtınmeye devam ederseniz, puro o denli biberlilaşır ki hiç bâtınilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Yaman belli belirsizçe ağıza doldurulur ve lezzet azrailların dumanla ikazlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca nispet gösterdiğinizin bir kâraretidir. Sönen puronun küllerini sıkı temizleyin. Bunun bâtınin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkı temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim bâtıntiğim Toscanello bâtınin gene yakma dava teşkil etmez. Fakat defa inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene ayrıca elan uzun bir müddet birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesinlikle şense olan 2 kuralı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın hararet ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 paye ortada olduğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Aşiyan ortamında bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Ama elbet şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza âlemını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile mukabillaşmazsınız. Saklama âlemı sıcaklığında temel dava âlemın soğuk bileğil zait sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza âlemının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi rutubet muhafaza âlemı sıcaklığına nazaran değişim gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza âlemı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir hava geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca hava geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza âlemının hava geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu bâtınindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak bâtınin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı katkısızlayacak kesinlikle hava geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En düzgün humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinlikle hava geçirmedikleri bâtınin gayrı rakiplerine mefret ayrım atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.